Professionele verf tegen een lage prijs
Kom langs in onze verfwinkel
Betonverf

Betonverf voor bescherming en uitstraling

Grijs en saai? Met betonverf wordt het fraai! Voor betonverf in Breda is Verfhuys Breda uw aangewezen verfspecialist. Bij ons koopt u precies de verfsoort kopen die uw vloer beschermt en tegelijkertijd een prachtige uitstraling met zich meebrengt. Alle producten in onze fysieke én online verfwinkel zijn van hoge kwaliteit en voorzien van een vriendschappelijk prijskaartje.

Voor bescherming en uitstraling

Onbehandeld beton heeft een grijs en sober uiterlijk, wat voor veel mensen niet zo’n fraai aangezicht is. Betonnen vloeren zijn bovendien kwetsbaar, zeker wanneer ze intensief belopen of bereden wordt. Door uw beton te behandelen met een goede betoncoating, zorgt u voor een gezonde dosis bescherming én een mooie uitstraling. Ideaal voor niet alleen woonruimtes, maar ook voor garages, winkelpanden, showrooms en terrassen.

Bij Verfhuys Breda vindt u een weelde aan verschillende soorten betonverf voor buiten én binnen. Van wegenverf tot een epoxy vloercoating en alles daartussenin. Wat dacht u bijvoorbeeld van een van de diverse 2-componenten betonverf voor een slijtvaste en vloeistofdichte beschermlaag? Ideaal voor intensief gebruikte vloeren. U vindt bij ons eveneens 1-componenten betonverf op basis van water of op basis van terpentine. Ook deze varianten zijn kras- en stootvast.

betonlook

betonfverf

betonverf winkel

Advies over uw betonverfsoort

Maar hoe weet u nu welke betonverf kopen voor u de juiste keuze is? Er zijn per slot van rekening aardig wat verschillende kleuren, soorten en merken op de markt. Hier bij Verfhuys Breda geniet u van een breed aanbod op één plek. Zo heeft u goed overzicht en kunt u makkelijk vergelijken. Bovendien voorzien wij u graag van deskundig advies, zodat u de beste keuze kunt maken. Vraag het ons gerust!

Voor meer informatie kunt u Verfhuys Breda bereiken via tel. 085-8881238 of onderstaand contactformulier. Uiteraard bent u tevens van harte welkom om binnen te lopen in onze verfwinkel aan de Belcrumweg 30. Kom voor advies gerust eens op de koffie.

bel ons