De gaten tussen verdiepingen opvullen

Het valt niet te ontkennen dat een van de lastigste onderdelen bij het bouwen van een huis het installeren van de vloeren is. Hoewel het heel eenvoudig lijkt en alle bouwvakkers dit werk kunnen doen, kan de leeftijd van de vloeren echt variëren, afhankelijk van de materialen en de vaardigheden van de arbeiders. In dit geval kunnen we ervan uitgaan dat de meeste werknemers dezelfde kennis en vaardigheden hebben als het gaat om het leggen van vloeren, omdat het zo eenvoudig is. Er is dus maar één ding dat in twijfel wordt gelaten, en dat is het materiaal dat wordt gebruikt om de vloeren aan de grond te plakken en om de gaten tussen de vloeren op te vullen. Bij vloerinstallatie is er maar één materiaalsoort en dat is beton.

 

Het beste beton om de gaten tussen verdiepingen te vullen

Als de vraag gaat over het beste beton om de gaten tussen vloeren te vullen, dan moet het antwoord het beton zijn dat dun, sterk en van tijd tot tijd consistent is, zoals beton ciré van Betonstunter. Het probleem dat zich meestal op vloeren voordoet na jaren van installatie, is het beton dat uitzet, waardoor de tegels gedwongen worden omhoog te komen doordat de tegels elkaar duwen. Dit geval doet zich meestal enkele jaren na installatie voor als het gebruikte beton niet goed is. Het zal anders zijn als het gebruikte beton goed en dun genoeg is zoals het beton ciré, omdat de dunne deeltjes in de loop der jaren vrij consistent zullen zijn.

 

Wat kan beton doen met de kapotte vloeren?

Als u hetzelfde geval heeft als hierboven vermeld, dan is uw enige optie om de kapotte vloeren of tegels te vervangen door nieuwe, en om te voorkomen dat dergelijke gevallen zich opnieuw voordoen, kunt u het beste beton ciré gebruiken tijdens het leggen van de vloer . Zo gaan de nieuw geplaatste vloeren zeker veel langer mee dan de vorige.

 

Bron: https://www.betonstunter.nl/