Professionele verf tegen een lage prijs
Kom langs in onze verfwinkel
Lakverf

Lakverf kopen van de beste kwaliteit

Wilt u lakverf kopen voor uw schilderklus? Als het om lakverf in Breda gaat, moet u absoluut bij Verfhuys Breda zijn! Hier in onze verfspeciaalzaak hebben wij alle denkbare soorten voor een scherpe prijs. Alle producten zijn van hoge kwaliteit, voor zowel de doe-het-zelver als de professional. Alles strak in de lak dankzij Verfhuys Breda!

Diverse hoogwaardige verfsoorten

Goede kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Ook op het gebied van lakverf nemen wij geen genoegen met minder. Met een benedenmaatse verfsoort behaalt u per slot van rekening niet de resultaten die u wilt. Daarom hebben wij een breed aanbod aan verschillende lakverven welke stuk voor stuk van goede, professionele kwaliteit zijn. En omdat wij met regelmaat grote partijen inkopen, kunnen wij u verzekeren van scherpe prijzen. Een greep uit ons assortiment:

  • Hoogglans lakverf
  • Zijdeglans lakverf
  • Matte lakverf
  • Systeemverf/schakelverf

Al deze varianten zijn verkrijgbaar op waterbasis of op terpentinebasis. Dankzij dit brede aanbod beschikken wij altijd wel over precies de verf die u voor uw schilderklus nodig heeft. Wij verkopen daarbij enkel en alleen topmerken waaronder Histor, Flexa, Syntrex, Excess Stocks en niet te vergeten EinzA en Sikkens.

verfhuys brabant schildersbenodigdheden lakverf

sikkens verf professioneel lakverf

Schildersbenodigdheden kwasten lakverf

Officieel EinzA- en Sikkens-dealer

Verfhuys Breda is officieel dealer van de welbekende merken Sikkens en EinzA. Sikkens behoeft weinig introductie: dit merk is al sinds jaar en dag een begrip voor de professionele schilder en ook in de doe-het-zelf-wereld is dit een bekende naam. EinzA is een Duits merk dat in kwaliteit zeker niet onder doet voor Sikkens, maar in Nederland nog wat minder bekendheid geniet. Verfhuys Breda biedt lakverf van beide merken voor zeer aantrekkelijke prijzen aan.

Lakverf kopen kan bij ons zowel in onze fysieke verfspeciaalzaak in Breda, als in onze online verfshop. Klik op onderstaand logo om hier meteen naartoe te gaan of breng ons een bezoek aan de Belcrumweg 30. Wilt u meer weten of advies ontvangen? Bel naar 085-8881238 of kom langs in onze winkel voor gratis advies. Wij zetten de koffie al voor u klaar!

bel ons