Professionele verf tegen een lage prijs
Kom langs in onze verfwinkel
Sikkens Verf

Op zoek naar verf van Sikkens?

Bent u op zoek naar muurverf voor binnen of buiten van het bewezen merk Sikkens? Breng dan een bezoekje aan verfwinkel Verfhuys Breda. Bij ons vindt u kwalitatieve verf van dit merk, maar ook voorstrijkmiddel en coating. Via onze verfwinkel kunnen particulieren, maar ook professionele ZZP’ers profiteren van de kwalitatief hoogstaande producten van dit merk. Maak uw keuze uit meer dan 50.000 kleuren, inclusief verf met een stoere betonlook. Ook behoefte aan voorlichting en advies? Kom langs en ontdek alle mogelijkheden bij deze erkende Sikkens specialist.

Ons assortiment van Sikkens

In onze verfhandel kunt u terecht voor onder andere de volgende producten van dit mooie, bewezen merk:

Heeft u al een bepaalde soort verf of kleur in gedachten? Kom langs en bekijk ons ruime assortiment! Uiteraard vindt u in onze verfwinkel ook meteen de bijbehorende schildersbenodigdheden. Zo heeft u aan één adres genoeg voor uw gehele schilderklus!

Ontdek meer over Sikkens

Sikkens is niet zomaar een verfmerk. Het is namelijk al in 1792 opgericht. Tegenwoordig beschikt dit internationaal erkende verfmerk over een uitstekende reputatie. Het staat garant voor producten en diensten waar men op kan vertrouwen. Bij deze fabrikant nemen onderzoek en ontwikkeling een belangrijke plaats in. Zo is in 1924 al een laboratorium gestart voor de ontwikkeling van nieuwe producten en kwaliteitsbewaking. Dankzij een reeks fusies en bedrijfsovernames is dit verfmerk sinds 1960 internationaal marktleider. Het merk maakt tegenwoordig deel uit van de AkzoNobel-groep en behoort daarmee tot de grootste fabrikanten van verven en lakken ter wereld.

Voordelen van ons Verfhuys

Als u een bezoekje brengt aan onze verfwinkel, dan geniet u onder andere van onderstaande voordelen:

  • Advies op maat
  • Scherpe prijzen
  • Professionele verven
  • Uitgebreid assortiment kleuren
  • Alles voor uw verfklus onder één dak

Interesse? Breng direct een bezoekje!

Kies voor Sikkens voor uw schilderklus

De verf van Sikkens wordt niet voor niets al jarenlang gebruikt door vele particulieren, ZZP’ers en bedrijven. De verf is duurzaam, uiterst kwalitatief en geeft prachtig en langdurig resultaat. Gun uw verfklus ook die klasse. Breng een bezoekje aan onze verfwinkel! Ook voor advies en voorlichting. Bel met eventuele vragen over de verf van Sikkens naar 076-5875217 of stuur een e-mail naar info@verfhuysbreda.nl.

sikkens verf brabant
sikkens verf professioneel
bel ons