Professionele verf tegen een lage prijs
Kom langs in onze verfwinkel
Verfwinkel Breda

Kom langs bij het Verfhuys, dé verfwinkel voor Breda!

Bij verfwinkel Verfhuys Breda kunt u de beste merken verf verkrijgen voor uw woning. Al enige tijd is onze verfwinkel een erkend Sikkens specialist, wat betekent dat we alle kennis bezitten om u te helpen bij uw keuze uit de beste Sikkens verf. In onze verfspeciaalzaak in Breda kunt u werkelijk alle soorten verf kopen die u maar wenst. Naast een brede keuze, bieden wij u ook hoogwaardige en professionele kwaliteit tegen een scherpe prijs. U wilt immers voor uw woning de beste verf hebben, want goede verf verhoogt de duurzaamheid van uw huis. Naast verf bezit onze verfwinkel ook een groot assortiment aan glasvezelbehang en professionele schilderbenodigdheden. Het is niet voor niets dat wij eerder een verfspeciaalzaak zijn dan slechts een verfwinkel in Breda.

verfwinkel breda

verfhandel breda

sikkens verfspecialist breda

Onze verfwinkel biedt u verf van de beste merken tegen de scherpste prijs

Wanneer u uw woning in Breda gaat schilderen, is het ontzettend belangrijk dat u kwalitatieve verf koopt. In onze verfspeciaalzaak kunt u deze verf verkrijgen. De verfsoorten in ons assortiment zijn van goede merken. Of u nu gaat voor een betonlook of fellere kleuren: wij hebben het allemaal. Goede merken verf onderscheiden zich doordat ze beter dekken, mooier drogen en duurzamer zijn. Ons bekendste merk is Sikkens. Wij zijn daarom ook een erkend Sikkens specialist. Andere merken die u bij ons kunt vinden zijn Sigma, Trae Lyx en Syntrex. De verfsoorten in onze verfwinkel zijn:

  • Grondverf
  • Lakverf
  • Muurverf
  • Betonverf voor betonlook
  • Verf voor houtbescherming
  • Verf voor metaalbescherming
  • Carnavalsverf

Overige producten van onze verfhandel in Breda

Een goede verfspeciaalzaak in Breda voorziet u natuurlijk ook van alle schilderbenodigdheden, zodat u meteen aan de slag kunt. Van afdekfolie, schuurpapier en tape tot blokkwasten, emmers, bakjes, roosters, beugels, rollers, kwasten en plamuurmiddel. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor plamuurmessen in diverse maten en producten voor houtreparatie.

Kom langs in onze verfwinkel in Breda voor goed advies

Of u nu een klusser bent in hart en nieren, of nog niet zoveel ervaring heeft: iedereen is welkom in onze verfspeciaalzaak in Breda. U kunt bij ons terecht voor goed advies op maat zodat u voorbereid aan de slag kunt. In onze verfhandel kunt u verf aanschaffen van het topmerk Sikkens, kiezen uit een uitgebreid kleurenpallet of u gaat voor betonverf voor een mooie betonlook. Wilt u nu alvast wat meer informatie of advies? Bel ons dan op: 076-5875217 of stuur een e-mail naar: info@verfhuysbreda.nl.

Verfhuys Breda is goed te bereiken

Bent u op zoek naar de beste verfmerken in de regio? Kom langs bij onze verfwinkel! Naast Breda zijn wij ook goed bereikbaar vanuit Bavel, Chaam, Ettenleur, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Oosterhout, Prinsenbeek, Teteringen, Ulvenhout en de gehele provincie Brabant! Ook voor passend advies voor uw verfklus bent u van harte welkom in onze verfwinkel!

bel ons